Afbeelding
.

Design District

is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van designacademies en jonge ontwerpers en je kunt er één of meerdere lezingen volgen. 

Datum: 24 t/m 26 mei
Locatie: Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Website: designdistrict.nl

Installatie Vakdagen Hardenberg

Installatie Vakbeurs wordt Installatie Vakdagen. De nieuwe naam sluit beter aan bij de veranderende informatiebehoefte in de sector. Bovendien wordt de gebouwbeheerder toegevoegd als primaire bezoekersdoelgroep, naast de installateur. 

Datum: 12 t/m 14 september.
Locatie: Evenementenhal Hardenberg.
Website: installatie-vakdagen.nl

PREFAB

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Datum: 10 t/m 12 oktober
Locatie: Brabanthallen, Den Bosch
Website: prefabbeurs.nl

Geberit AquaClean on Tour

Geberit gaat ook dit jaar weer op pad met een speciale truck om mensen tijdens een aantal evenementen te laten kennismaken met de unieke kwaliteiten van de Geberit AquaClean douchewc. Bezoekers kunnen de douchewc's niet alleen zien, maar ook ervaren tijdens deze unieke tour. Speciale hostessen wijzen de bezoekers op de vele voordelen van het gebruik van een douchewc én leggen uit hoe de Geberit AquaClean werkt. Geberit AquaClean on Tour is in 2023 elk geval bij:

13 mei: Tulpenrallye, Château St. Gerlach, Valkenburg, meer informatie: www.tulpenrallye.nl.
16-18 juni: Historic Grand Prix, Circuit Zandvoort, meer informatie: www.historicgrandprix.nl.
20-23 juli: Zwarte Cross, Lichtenvoorde, meer informatie: www.zwartecross.nl.
30 augustus-3 september: Hiswa te Water, Bataviahaven Lelystad, meer informatie: www.hiswatewater.nl.