Afbeelding

Quality For Life Foundation

Sinds 2015 zet de Quality For Life Foundation zich in om de levenskwaliteit, gezondheid en levensomstandigheden van arme mensen in de afgelegen dorpen van India te verbeteren. In de afgelopen jaren zijn onder andere 75 dorpen voorzien van waterpompen, worden kinderen bijgeschoold en is er gezorgd voor werkgelegenheid. Geberit heeft Quality For Life Foundation de afgelopen jaren ondersteund, met name in projecten voor schoon drinkwater, maar meer donateurs zijn altijd welkom!

De projecten die Quality For Life Foundation opzet zijn kleinschalig en brengen direct zichtbare veranderingen in het dagelijks leven van de mensen. “Wij opereren grotendeels in het oostelijke gedeelte van India genaamd Odisha. Van alle staten van India leeft in Odisha het hoogste percentage inwoners onder de armoedegrens. Door de armoede, gebrek aan kennis en geld lukt het ze niet om een goed en gezond leven te leiden. De donaties worden gebruikt om zorgvuldig gekozen projecten te financieren, direct daar waar het nodig is. Zo zorgen wij voor schoon drinkwater, educatie, medische zorg, huisvesting, werkgelegenheid, financiële adoptie en noodhulp.”

Draag jij de Quality For Life Foundation ook een warm hart toe? Alle hulp is welkom! Doneren kan via www.q4lfoundation.com/doneren.