Afbeelding

50-jarig jubileum: Geberit kijkt vooruit

In 1973, op 25 april om precies te zijn, werd de Nederlandse Geberit organisatie door het Zwitserse moederbedrijf opgericht. Het begin van een succesverhaal, zo bleek. Door een constante ontwikkeling van innoverende en kwalitatieve producten met een uitstekende reputatie groeide Geberit in Nederland en in Europa uit tot marktleider in sanitaire producten. 

Tevreden achteroverleunen is er echter niet bij: Geberit Nederland richt de blik op de toekomst en blijft verder innoveren en ontwikkelen. Daarbij staat een sterke band met klanten centraal; een goede service voor installateurs, ingenieurs, architecten, groothandels en dealers is en blijft essentieel. 

Onder de noemer ‘Know-how Installed’ ondersteunt het bedrijf haar klanten met planning, logistiek, installatie, productonderhoud en snelle en doordachte technische ondersteuning. Tegelijkertijd breidt het bedrijf haar duurzaamheidsmanagement verder uit.

Als bedenker van het innovatieve inbouwreservoir en de 2-toets bedieningsplaat voor een waterbesparende spoeling, samen met een uitgebreid assortiment dat onder meer bestaat uit weldoordachte af- en aanvoersystemen, innovatieve installatiesystemen, douche-oplossingen, AquaClean douchewc’s en diverse badkamerseries, is Geberit in Nederland marktleider op het gebied van sanitaire oplossingen.

Lees verder op pagina 5.