Afbeelding

Nieuws op de BouwBeurs

Na vier jaar is er eindelijk weer een BouwBeurs. Er is reikhalzend naar uitgekeken en het belooft een drukke beurs te worden. Geberit is natuurlijk aanwezig met een aantal fraaie producten, hieronder een greep uit de noviteiten die u kunt verwachten.

Geberit Sigma70
bedieningsplaat

De nieuwe Geberit Sigma70 bedieningsplaat staat voor een minimalistisch, zwevend design en voor de hoogste esthetische eisen. Het zwevende karakter wordt in het nieuwe ontwerp benadrukt door de licht gebogen, bolle vorm. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beproefde mechanisme van twee nauwkeurig op elkaar afgestemde toetsen voor de waterbesparende dubbele spoeling. Ondanks de twee afzonderlijke toetsen lijkt het oppervlak van het paneel homogeen, alsof het uit één mal is gegoten.

Geberit Monolith Plus

De Geberit Monolith Plus sanitairmodule is geoptimaliseerd. De mogelijkheden om de badkamer in te richten als een individuele plek van welzijn is daarmee uitgebreid. Daarvoor zorgt onder meer het nieuwe verlichtingsconcept met vier dimbare lichtstemmingen. Bovendien is de sanitairmodule compatibel met de Geberit Home-app. Hiermee kunnen de verlichting en andere elektronische functies, zoals de geurafzuiging, worden geprogrammeerd. Nieuw is de intervalspoeling. Deze zorgt ervoor dat de waterleidingen en de stortbak van de module tijdens langere afwezigheid regelmatig worden doorgespoeld.

Geberit Acanto 
wandcloset

Wat kan er nu verbeterd worden aan een wandcloset? Best veel! De ontwikkelaars van Geberit hebben het Acanto wandcloset nader bekeken en opnieuw een aantal belangrijke functies verbeterd: het spoelvermogen (TurboFlush-spoeltechnologie), de belastbaarheid van de wc-bril en de installatie.