Bouwbeurs

Tienduizenden bezoekers en honderden exposanten tonen hun nieuwste (product)innovaties. Verder zijn er kennissessies, kennistheaters op hoofdthema’s, tal van activiteiten en er is het gezelligste en grootste bouwcafé van Nederland, voor even dan. 

Datum: 6 t/m 10 februari 2023
Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Website: bouwbeurslive.nl

ISH

De ISH is de grootste tweejaarlijkse beurs in Frankfurt voor alle nieuws en innovaties op het gebied van onder andere W-installatie, maar ook warmtepompen, duurzame oplossingen en noem verder alle ontwikkelingen met een rechtstreeks raakvlak met de installatiesector maar op.
Iedereen die op de ISH is geweest weet dat een bezoek ook goed is voor de stappenteller, want er is geen beursterrein zo groot als deze in Frankfurt. Vooraf plannen welke innovaties je beslist niet mag missen, is een aanrader. Net zoals het een aanrader is om deze beurs alvast in de agenda te zetten.

Datum: 13 t/m 17 maart 2023
Plaats: Messe Frankfurt
Website: ish.messefrankfurt.com

Solar Solutions

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Datum: 14 t/m 16 maart 2023
Plaats: Expo Greater Amsterdam
Website: solarsolutions.nl

Duurzaam Verwarmd

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die ertoe doet. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa.

Datum: dinsdag 14 maart 2023
Plaats: Expo Greater Amsterdam
Website: duurzaamverwarmd.nl

Aqua Nederland

Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland worden vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Datum: 15 t/m 17 maart 2023
Plaats: Evenementenhal Gorinchem
Website: aquanederland.nl