Afbeelding

Transitie staat centraal op BouwBeurs 2023

BEURS

Tijdens de BouwBeurs 2023 die van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari plaatsvindt in de Koninklijke Jaarbeurs, zijn ook veel aanbieders in de installatiesector van de partij. Ook Geberit is dit jaar weer op de BouwBeurs te vinden op stand 07.C024.

Als gevolg van twee coronajaren is het liefst vier jaar geleden dat de laatste BouwBeurs werd gehouden. Volgens beursmanager Joyce van de Hoef snakken de vaklieden en ondernemers in de sector weer naar de beurs. “Na vier jaar afwezigheid door corona merken we een grote behoefte bij bezoekers en exposanten om elkaar te ontmoeten en te inspireren”, laat ze weten.

Transitie

Dat de transitie in de bouw centraal staat tijdens de grootste vakbeurs voor de bouwsector wekt geen verwondering: dit is immers het alom heersende thema. Daarom is er een aantal nieuwe onderdelen, zoals het zogeheten Cirkeltheater waarin bezoekers kennis kunnen opdoen over circulair ontwerpen en bouwen en het Techforum waarin het thema Digitaal bouwen wordt toegelicht. Daarnaast zijn er volop innovaties op het gebied van onder andere installaties, prefab en bouwmaterialen. Van de Hoef: "We geloven sterk in een mix van professionele ontwikkeling en het delen van relevante kennis. Stikstof, de energiecrisis, de druk op de bouw om per 2050 CO2-neutraal te zijn: het maakt dat we allemaal de urgentie voelen om samen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen. Samen maken we de bouw toekomstbestendig."

De openingstijden zijn elke dag van 9.30 tot 17.30 uur. Scan onderstaande QR-code om je gratis te registreren als bezoeker.