Afbeelding

Geberit AquaClean WhirlSpray: vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard

Tegenwoordig kan de consument kiezen uit verscheidene douchewc modellen en merken, met allerlei functies en features. Toch blijft de keuze eigenlijk heel eenvoudig. Het allerbelangrijkste onderdeel van de douchewc is namelijk de douchestraal zelf! Voor welk design in welke prijsklasse de consument ook kiest, het draait uiteindelijk maar om één ding, en dat is dat de douchestraal fijn aanvoelt en goed zijn werk doet.

De WhirlSpray douchestraal van Geberit is uniek in zijn soort. Deze roterende straal, waar lucht aan wordt toegevoegd, zorgt voor duizenden luchtbellen in het water. De douchestraal zorgt daarmee voor een optimale reiniging, die vederzacht is en comfortabel aanvoelt.  

Het verschil voelt iedereen
Alle AquaClean douchewc's zijn exclusief uitgerust met de gepatenteerde innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. Deze straal is uniek, niet te vergelijken met enige andere douchstraal en nooit geëvenaard.

Laat je klant de douchestraal altijd testen voor aankoop

Het is heel belangrijk dat je klant altijd vóór de aankoop van de douchewc de douchestraal test, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Er is namelijk veel verschil tussen de douchestralen van de verschillende aanbieders. En eenmaal thuis aan de muur is er geen weg meer terug. De douchestraal moet bij elk toilet bezoek, dag na dag, jaar na jaar, prettig aanvoelen en optimaal reinigen. De WhirlSpray douchestraal van Geberit geeft die zekerheid!

Bezoek www.geberit-aquaclean.nl/whirlspray voor meer informatie.