Het Geberit AquaClean Experience Center is weer geopend.
Het Geberit AquaClean Experience Center is weer geopend. Geberit

Iedereen kan de Geberit AquaClean douchewc ervaren

Door corona lag twee jaar nagenoeg het sociale leven plat. Er was bijna geen event meer dat doorging en dat heeft diepe sporen nagelaten. Maar gelukkig is Nederland weer ‘open’, kunnen evenementen weer plaatsvinden en kan de draad weer worden opgepakt. Neem Geberit AquaClean. Geberit heeft de goede gewoonte om de douchewc’s te promoten onder consumenten en doet dat in onder andere het eigen Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein, maar ook tijdens een groot aantal events. Hier vindt u een overzicht waar de Geberit AquaClean douchewc’s dit jaar onder de aandacht worden gebracht.

Geberit AquaClean Experience Center

Aan de Fultonbaan 15 in Nieuwegein is het Geberit AquaClean Experience Center gevestigd. Hier zijn alle modellen niet alleen te zien, maar consumenten (en installateurs) kunnen deze ook voelen, beoordelen, vergelijken én ervaren op de speciale gastentoiletten. Inspiratie opdoen, daar draait het natuurlijk ook om.

Consumenten worden ontvangen door een enthousiast team en alle vragen die je maar kunt verzinnen, kunnen hier worden gesteld aan de specialisten. Heeft uw klant twijfels over welke model het beste bij hen past? Laat ze de verschillende modellen ervaren op het gastentoilet. Tevens staat Geberit altijd voor consumenten klaar om met ze mee te denken en hun vragen te beantwoorden. Voor aankopen worden consumenten doorverwezen naar een AquaClean montagespecialist of AquaClean dealer.
Het Geberit AquaClean Experience Center bezoeken kan van maandag t/m vrijdag. Wilt u of uw klant langskomen, neem dan contact op via 030-605 77 71 om een afspraak te maken.

ETC Design Center Europe

Geberit AquaClean is ook te zien en te ervaren in het ETC Design Center Europe in Culemborg, op een vaste stand. En daar is de douchewc van Geberit helemaal thuis, want dit is hét exclusieve Nederlandse interieurplatform. Met meer dan 500 merken is ETC Design Center Europe de ideale plek om inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst. Op ruim 15.000 m2 vindt de bezoeker een uitgebreid en toonaangevend aanbod uit het hogere segment van de interieur- en exterieurbranche. Alles gebundeld onder één dak. Hier komen agenten en producenten van exclusieve merken, interieurprofessionals, consumenten en pers tezamen.

Normaal is het ETC Design Center Europe een plek waar professionals elkaar treffen, maar op zondag 3 april is er een consumenteninspiratiedag. Consumenten kunnen dan een kijkje nemen in de wereld van de interieur professional.

De Woonindustrie

Regelmatig is Geberit AquaClean ook present op De Woonindustrie met een pop-up stand. De Woonindustrie, gevestigd in Nieuwegein, is een belangrijke ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten.

Evenementen

Nu er geen coronabelemmeringen meer zijn, is de Geberit AquaClean douchewc de komende zomer ook weer te ervaren op allerlei (sport)events, beurzen en manifestaties. Geberit AquaClean bezoekt een brede variatie aan evenementen om zo meerdere doelgroepen en leeftijdscategorieën te bereiken. Zo kan Geberit AquaClean o.a. worden gezien en getest bij een Polo-event op het museumplein in Amsterdam en tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Het schema voor de komende tijd voor zover nu bekend, ziet er als volgt uit:

26 - 29 mei, KLM Dutch Open, Bernardus Golf, Cromvoirt
04 - 12 juni, Libema Open, Autotron
01 - 17 juli, WK Hockey, Wagener Station, Amstelveen
13 - 17 juli, Big Green Egg Open Golf, Rosendaelsche Golfclub, Arnhem
14 - 17 juli, Zwarte Cross, De Schans, Lichtenvoorde
25 - 28 augustus, Preuvenemint Maastricht, Vrijthof, Maastricht
14 - 18 september, 50 Plusbeurs, Jaarbeurs Utrecht
30 september - 02 oktober, Polo Museumplein, Museumplein Amsterdam
30 september - 03 oktober, Hiswa te Water, Lelystad
04 - 09 oktober, vt wonen&designbeurs, RAI Amsterdam

Geberit was en is weer present tijdens de Zwarte Cross.