Afbeelding

Geberit lanceert vernieuwde AquaClean WC-check

Vorige maand heeft Geberit de AquaClean WC-check geüpdatet. Met deze handige keramiekcalculator ontdekt u snel en eenvoudig of een losse toiletzitting van AquaClean op een bestaand keramiek past.

Geberit verkoopt naast complete douchewc’s ook losse AquaClean toiletzittingen. Losse toiletzittingen worden vaak toegepast in huurhuizen en gemonteerd op een bestaand keramiek. Om er zeker van te zijn dat de specifieke Geberit AquaClean toiletzitting ook daadwerkelijk op het keramiek aansluit, kunt u een papieren pasmal aanvragen of gebruikt u de online WC-check om dit te bepalen.

Vragen

De AquaClean WC-check stelt een aantal vragen over de maat en vorm van het keramiek. Aan de hand van de antwoorden wordt er een advies gegeven welke AquaClean toiletzitting technisch op het keramiek past. Wat esthetisch de mooiste en best passende oplossing is, moet de consument zelf bepalen. 

Selecteren

Is er al bekend met welk merk en model keramiek u te maken heeft, dan kunnen de veelgebruikte merken en modellen geselecteerd worden waarna de uitkomst voor de best passende toiletzitting meteen zichtbaar is.

Gerichtere vragen

De nieuwe update van de WC-check stelt gerichtere vragen, heeft duidelijkere tekeningen en is nog nauwkeuriger dan de vorige WC-check aangezien u de maten van het keramiek tot op de millimeter kunt invullen.

Benieuwd naar de AquaClean WC-check? Bezoek www.geberit-aquaclean.nl/gids

Afbeelding