Afbeelding

Het keurkorps van Geberit AquaClean

Word ook Geberit AquaClean Montagespecialist

Het keurkorps installateurs dat zich Geberit AquaClean Montagespecialist mag noemen, groeit. Dat is hard nodig, want de vraag naar de douchewc neemt zowat met de dag toe. En dat betekent dat er altijd plek is voor nieuwe specialisten. En zoals u dat van Geberit gewend bent, zorgen wij voor een terdege training, een goede start en een brede ondersteuning. We zetten de feiten van deze drie aspecten hieronder op een rij.

De AquaClean hands-on-training

Tijdens de Geberit AquaClean training komt u alle ins en outs te weten over de douchewc. Een klein onderdeel bestaat uit theorie, tijdens welke u onder andere verkoopargumenten richting nieuwe klanten meekrijgt, maar ook wordt u verteld welke voordelen er voor u zijn om montagespecialist te worden (inclusief een rekenmodel waaruit blijkt dat het winstgevender kan zijn om een douchewc te installeren in plaats van een standaard toilet) en natuurlijk wordt stilgestaan bij het overzicht van de beschikbare modellen en functies.

Het grootste onderdeel van de training is echter hands-on, oftewel praktijk. Hoe kunt u uw installaties optimaal voorbereiden, welke situaties kunt u in bestaande woningen tegenkomen, wat is het stappenplan van de installatie van een douchewc en welke uitleg geef je de klant na installatie. Bovendien krijgt u tips en aanwijzingen over de benodigde service en onderhoud van alle Geberit AquaClean douchewc’s. Kortom: na de intensieve eendaagse training weet u precies waar u aan toe bent en welke mogelijkheden er zijn met de Geberit AquaClean douchewc.

De eerstvolgende trainingsdata zijn:
- 21 april 2022
- 20 juni 2022
- 28 juni 2022
- 6 september 2022

De trainingen wordent gehouden in het Informatiecentrum aan de Fultonbaan 15 in Nieuwegein en is uiteraard gratis. Aanmelden kan via www.geberit.nl/aquaclean-training.

Een goede start

Na het volgen van de training kun je een Geberit AquaClean Montagespecialist Overeenkomst met Geberit aangaan. Daardoor ben je verzekerd van de unieke support van Geberit. Dat betekent onder andere dat Geberit je vraagt om één keer in de twee jaar een aanvullende training te volgen. Immers, de ontwikkelingen gaan snel en Geberit wil niet dat je achterop raakt. En iedereen die hiertoe overgaat, krijgt een interessante aanbieding om de eerste klanten te overtuigen.

Brede ondersteuning

Geberit laat u daarna natuurlijk niet zwemmen. Integendeel, er is geen leverancier van douchewc’s die voor zo’n goede support van het keurkorps zorgt als Geberit. Om te beginnen krijgt u natuurlijk het certificaat (promoot dit vooral op uw website), en daarnaast krijg u een promotiepakket met een t-shirt en sticker voor uw bestelbus, u krijgt de beschikking over uw eigen promotiemateriaal, bijvoorbeeld voor in brochures of op uw website, waaronder teksten, foto's en video´s. U wordt tevens actief door Geberit gepromoot als AquaClean montagespecialist op social media, beurzen, de Geberit website, etc. en u profiteert van exclusieve aanbiedingen.

Kortom: er is eigenlijk geen reden te verzinnen om niet met de tijd mee te gaan en om u aan te melden voor de hands-on training die de opmaat is naar uw nieuwe toekomst.