Het wandcloset zonder spoelrand heeft geen verborgen plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Hierdoor is het closet eenvoudig en snel schoon te maken.
Het wandcloset zonder spoelrand heeft geen verborgen plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Hierdoor is het closet eenvoudig en snel schoon te maken.

Hygiëne en frisheid heilig voor Geberit

Hygiëne en frisheid zijn de leidende kernwoorden bij de ontwikkeling van de AquaClean douchewc's. Op dat vlak accepteert Geberit geen enkel compromis. 

De praktisch volledig zelfreinigende AquaClean douchewc's vallen op door de hoogwaardige materialen. Dankzij de geïntegreerde technologie zijn ontoegankelijke zones sterk verminderd en zijn verborgen plaatsen waar zich vuil kan verzamelen vermeden.

Een overzicht van de hygiënische aspecten van de Geberit AquaClean douchewc’s:

- Het speciale, krasvaste KeraTect® glazuur beschermt de keramische oppervlakken jarenlang. Het bijna poriënvrije, uiterst gladde oppervlak voorkomt de opbouw van bacteriën en ziekteverwekkers. Het is bovendien gemakkelijk en efficiënt schoon te maken.

- De unieke spoelprestatie van de TurboFlush spoeltechnologie is niet alleen hygiënischer dan gewoon doorspoelen, maar ook merkbaar stiller. Dankzij de innovatieve technologie is het closet eenvoudig schoon te maken.

- Door de QuickRelease-functie kunnen de wc-zitting en de deksel moeiteloos worden verwijderd voor een eenvoudige reiniging.

- Een speciaal ontwikkeld ontkalkingsprogramma verwijdert kalkafzetting van plekken die in aanraking komen met water. Het ontkalken verloopt hierbij net zo simpel als bij een koffiemachine. Op de afstandsbediening, het bedieningspaneel aan de zijkant en de Geberit Home app wordt aangegeven wanneer ontkalken nodig is.

- De douchearm wordt automatisch voor en na gebruik schoongespoeld met water. Zo is hij altijd schoon wanneer u de douchefunctie activeert.

- Het Rimfree® wandcloset zonder spoelrand heeft geen verborgen plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Hierdoor is het closet eenvoudig en snel schoon te maken.

Bezoek www.geberit-aquaclean.nl/hygiëne voor meer informatie.

De unieke spoelprestatie van de TurboFlush spoeltechnologie is niet alleen hygiënischer dan gewoon doorspoelen, maar ook merkbaar stiller.