Geberit AquaClean Tuma wc-zitting.
Geberit AquaClean Tuma wc-zitting.

Voor elke situatie een passende douchewc

Wc-zittingen als eenvoudig alternatief

Met de Geberit AquaClean douchewc’s wordt reiniging met water vanzelfsprekend. Met één druk op de knop geniet u de hele dag van een schoon en fris gevoel. Geberit AquaClean biedt een grote diversiteit aan verschillende douchewc’s: van het elegante toiletsysteem tot de flexibele wc-zitting. Ieder model is voorzien van verschillende comfortfuncties. 

Een losse Geberit AquaClean Tuma wc-zitting is eenvoudig op een bestaand closet te plaatsen, biedt dezelfde functies als een compleet toiletsysteem en biedt voordelen voor huurwoningen of badkamers die niet compleet worden gerenoveerd.

Ideale oplossing

De Geberit AquaClean Tuma wc-zitting biedt dankzij het elegante, gestroomlijnde ontwerp en de uitzonderlijk slanke vorm extra comfort in zelfs de kleinste badkamer en tovert deze in een handomdraai om tot een wellness-oase. De AquaClean Tuma is dan ook een ideale oplossing voor iedereen die de voordelen van het reinigen met water wil ervaren, zonder zijn badkamer of toilet volledig te hoeven verbouwen. Deze douchewc is op verrassend veel manieren te combineren. De design afdekplaat is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en materialen en sluit harmonieus aan op Geberit bedieningsplaten. Zo is er voor elke badkamer een passende oplossing.

Huurders

Losse wc-zittingen zijn vooral interessant voor huurders die willen genieten van een schoon en fris gevoel. De Geberit AquaClean Tuma wc-zitting is een ideale, snel realiseerbare en flexibele oplossing. Bovendien kan de opbouweenheid bij verhuizing eenvoudig gedemonteerd en meeverhuisd worden.

Montage

De losse wc-zitting Geberit AquaClean Tuma is geschikt voor montage op verschillende, reeds geïnstalleerde closets en beschikt over dezelfde functionaliteiten als het complete AquaClean Tuma toiletsysteem. Ontdek op www.geberit-aquaclean.nl/gids snel en eenvoudig of de losse Geberit AquaClean toiletzittingen op uw bestaande closet past.

Comfort of Classic

Hecht uw klant waarde aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding? Dan is de AquaClean Tuma wc-zitting de perfecte keuze. Deze compacte alleskunner combineert een eenvoudig, maar tegelijk elegant design met geavanceerde technologie.

AquaClean Tuma is verkrijgbaar in een Classic en een Comfort model. De Tuma Classic biedt de basisfuncties van een douchewc, inclusief WhirlSpray douchetechnologie. De Comfort uitvoering biedt nog een aantal extra comfortfuncties: geurzuivering, warmeluchtföhn, ladydouche en verwarmde wc-zitting.

De AquaClean Tuma Classic en Comfort zijn leverbaar als losse wc-zitting of als compleet toiletsysteem inclusief wandcloset.