Geberit AquaClean Sela.
Geberit AquaClean Sela.

Intelligente elegantie: AquaClean Sela

De Geberit AquaClean Sela wordt gekenmerkt door een puristisch en elegant design. Het wandcloset en de zitting zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Is uw klant op zoek naar een elegante en mooie blikvanger die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet? Adviseer dan de Geberit AquaClean Sela. Deze douchewc heeft verschillende functies om extra comfort te bieden:

- De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een aangename douchestraal. De technologie bestaat uit een roterende douchestraal die door dynamische toevoeging van lucht verfijnd wordt. Hierdoor is gerichtere en optimale reiniging mogelijk met minder waterverbruik.

- De TurboFlush spoeltechnologie zorgt voor een unieke en opvallende spoelprestatie. De techniek is effectiever en aanzienlijk stiller dan conventionele spoelingen.

- Ladydouche

- Oriëntatieverlichting

Buitengewoon briljant:
AquaClean Mera

Voor klanten die echt van bijzonder houden en niets aan het toeval overlaten is er de Geberit AquaClean Mera, het toppunt van luxe. Deze douchewc ziet er niet alleen geweldig uit, maar heeft ook veel te bieden. Het zal u daarom ook niet verbazen dat dit de meest verkochte douchewc in Europa is.

Er zijn twee modellen: de Classic en de Comfort. De AquaClean Mera Classic is standaard uitgerust met een complete en indrukwekkende serie kenmerken van topkwaliteit: 

- WhirlSpray douchetechnologie

- TurboFlush spoeltechnologie

- Met de automatische, geluidsarme geurzuivering worden ongewenste geurtjes direct uit de toiletpot verwijderd en vervolgens via een honingraatfilter geëlimineerd.

- De warmeluchtföhn biedt een uiterst zachte droging. De föhn pas zich automatisch aan de laatste positie van de droogarm voor een optimaal droogresultaat. De temperatuur kan op vijf niveaus worden ingesteld.

- Met een extra douchestraal zorgt de zachte ladydouche voor intieme hygiëne met zuiver water.

De Mera Comfort biedt dit allemaal ook, maar heeft een aantal extra comfortfuncties.

- Het discrete oriëntatielicht wordt geactiveerd door de naderingssensor en kan in één van dezeven kleurtinten en vijf helderheidsniveaus worden ingesteld.

- Dankzij de naderingssensor wordt de wc-deksel automatisch geopend.

- De verwarmde wc-zitting geeft een behaaglijk gevoel en helpt te ontspannen.

Installatiegemak

Ondanks een totaalgewicht van ruim 30 kilo kan Geberit AquaClean Mera eenvoudig door één vakman gemonteerd worden, dankzij een slim doordacht verpakkingsconcept met geïntegreerde montagehulp.

Ga voor een compleet overzicht naar www.geberit-aquaclean.nl.


Geberit AquaClean Mera.