Einde van een tijdperk: handboek Geberit gaat digitaal

Goed nieuws! Geberit gaat stoppen met haar assortimentshandboek. Althans, met het versturen van de fysieke exemplaren. U bent natuurlijk gewend dat het Geberit handboek per post naar u toekomt. Het versturen blijft Geberit doen, maar dan bij voorkeur digitaal. Zo sluit het handboek nóg beter aan bij de duurzame producten die u erin vindt!

De voordelen

Het grote voordeel van een pdf is dat u deze altijd bij de hand heeft. Even iets opzoeken tijdens een project? Zo gedaan! Daarnaast gaat het bladeren door de inhoud een stuk sneller. U klikt namelijk in de inhoudsopgave direct door naar de juiste pagina. Maar het allergrootste voordeel is natuurlijk dat het veel duurzamer is. Met een pdf besparen we samen op papier, inkt en de uitstoot die bij fysieke verzending vrijkomt. Slim Bekeken!

Scan en vraag aan

Verduurzaam met Geberit mee en vraag het assortimentshandboek nu digitaal aan. Dan ontvangt u deze in januari 2023 niet op uw postadres, maar op uw e-mailadres! Scan onderstaande QR-code en vul uw gegevens in. Of ga naar www.geberit.nl/handboek2023, hier kunt u vóór 23 december ook een fysiek exemplaar aanvragen als digitaal écht geen optie voor u is.