Afbeelding

Virtuele showroom - ontdek de Geberit collectie in een 3D omgeving

Bezoek de sanitair showroom vanachter je laptop

VIRTUELE SHOWROOM

Gaat jouw klant binnenkort de badkamer of toiletruimte (her)inrichten en zijn ze op zoek naar producten waarmee ze hun ideale badkamer of toiletruimte kunnen realiseren? Wijs je klanten dan op de nieuwe virtuele showroom van Geberit waarmee je van achter je laptop ‘lopend’ door de showroom heen kunt, zodat je de nieuwste badkamerseries, toiletten, bedieningsplaten, douchewc’s en andere innovatieve oplossingen voor je badkamer en toilet kunt bekijken. Naast dat je ze kunt bekijken, word je ook per product geïnformeerd, waardoor jouw klant de juiste productkeuze kan maken.

Waar in de virtuele showroom eerst enkel de noviteiten getoond werden, heeft Geberit nu een volwaardige 3D-showroom gelanceerd. Ga in deze virtuele wereld op ontdekkingstocht en kom meer te weten over de Geberit badkamerseries en innovatieve producten die de badkamer gebruiksvriendelijker, functioneler en comfortabeler maken. Klik op een van de grote cirkels om door de showroom te ‘lopen' en door op het plus-icoon te klikken verschijnt er meer informatie over dat specifieke product.

In de 3D-omgeving zijn de Geberit bedieningsplaten overzichtelijk op een wand te bekijken, vind je de AquaClean douchewc-modellen naast elkaar gepresenteerd, worden de badkamerseries ONE, Acanto, Xeno2, VariForm, Smyle, Renova, Renova Plan, iCon en Citterio getoond, wordt het stankvrije toiletsysteem - de Geberit DuoFresh module - toegelicht en vind je een mooi overzicht van de diverse douchevloeren, douchevloergoten en de esthetische wandafvoer.

Verwijs je klanten door naar www.geberit.nl/virtueleshowroom zodat ze eenvoudig inspiratie op kunnen doen.