Afbeelding

Nieuwe Geberit
douchevloer: Nemea

Met de nieuwe vlakke douchevloer Nemea biedt Geberit een voordelige maar elegante oplossing voor de badkamer. Indien gewenst kan de douchevloer ook verhoogd ingebouwd worden. De witte douchevloer van slijtvast acryl is verkrijgbaar in een hoogglans of matte afwerking. De matte uitvoering heeft antislipklasse A. Er is keuze uit negen afmetingen tussen 80 cm x 80 cm en 140 cm x 90 cm.

De afvoer met een standaarddiameter van 90 mm kan optioneel worden afgedekt door een wit ronde afvoerkap met een elegante chromen rand. Een kamvormige haarzeef onder deze afvoerkap voorkomt dat de sifon verstopt raakt en vergemakkelijkt het schoonmaken. Met negen maten is douchevloer Nemea zowel geschikt voor kleine als grotere badkamers. Geberit biedt een beproefde set met poten en steunen voor een correcte inbouw van de douchevloer. Voor het uitlijnen en in hoogte verstellen van de poten is geen gereedschap nodig.

Bezoek www.geberit.nl/douches voor een compleet overzicht van alle Geberit douchevloeren, douchevloergoten, wandafvoeren en doucheputten.