Afbeelding

Geberit systemen via mobiel apparaat bedienen

De nieuwe Geberit Control app is combineerbaar met een breed scala aan Geberit producten, waaronder wc- en urinoirsturingen, wastafelsystemen en geurafzuiging Geberit DuoFresh. Via Bluetooth® kunnen de instellingen van het apparaat intuïtief worden gewijzigd, kan informatie over het apparaat worden gelezen of kunnen onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Gewoon de instellingen dupliceren

Een duidelijke gebruikersinterface vergemakkelijkt de bediening. Met de Geberit Control app kunnen alle in een sanitaire ruimte geïnstalleerde Geberit producten worden gegroepeerd en efficiënt worden aangestuurd. Alle configuraties, zoals instellingen van spoelhoeveelheden of -intervallen, kunnen opgeslagen en overgedragen worden naar andere apparaten van hetzelfde type. Als een sanitaire ruimte bijvoorbeeld moet worden gereinigd, kan de reinigingsmodus worden toegepast op de hele groep, waardoor de spoelactivering van alle urinoirs in een rij-opstelling gedurende een bepaalde periode wordt uitgeschakeld. Zo kan een sanitaire ruimte efficiënt worden schoongemaakt. Productspecifieke instellingen kunnen via de app gemakkelijk en intuïtief worden overgezet op andere sanitaire producten.

Eigentijdse analyse

De app maakt een eigentijdse analyse van de uit te lezen data mogelijk. Statistische gegevens, bijvoorbeeld het aantal keren gebruik en de spoelhoeveelheden, kunnen worden opgeslagen en geëxporteerd. Ze vormen een goede basis voor de optimalisatie van de werkprocessen en de verbetering van de kostenefficiëntie.

Veiligheid eerst: wachtwoordbeveiliging

Een duidelijke gebruikersinterface vergemakkelijkt de bediening

Alle Geberit bedieningselementen kunnen met een wachtwoord in de Geberit Control app worden beveiligd tegen onbevoegde toegang. Gebruikersbevoegdheden kunnen als volledige of gedeeltelijke toegang aan derden worden toegekend.

De Geberit Control app is beschikbaar voor iOS en Android.