Afbeelding

NIEUW: Geberit assortimentshandboek 2022

Het is een traditie rond de VSK. En hoewel die is verschoven, heeft Geberit wel besloten om de traditie van het uitgeven van het Geberit assortimentshandboek in stand te houden. De editie 2022 is er nu dus.

Het gehele Geberit assortiment 2022 is opgesplitst in twee assortimentshandboeken:
- Sanitair en Installatiesystemen: dit boek omvat ook alle informatie die voorheen in de Sanitairpocket en de Sanitair Prijslijst stond.
- Leidingsystemen: dit boek omvat alle aan- en afvoersystemen.

Uiteraard zijn alle noviteiten ook weer opgenomen, die in de volgende editie van InstallatieNieuws uitgebreid worden gepresenteerd. U vindt de producten eenvoudig terug door gebruik te maken van de index achter in het assortimentshandboek. Medio februari worden de assortimentshandboeken verstuurd.

Bestellen

Wenst u het Geberit assortimentshandboek ook te ontvangen, vraag hem dan eenvoudig in gedrukte of digitale versie aan via www.geberit.nl/assortimentshandboek2022.

Geberit Pro

De assortimentshandboeken zijn ook digitaal beschikbaar via de app Geberit Pro. Deze app bevat naast de complete productcatalogus ook de onderdelencatalogus, montagefilms, een barcodescanner en een productherkenner-tool.

Ga voor meer informatie naar www.geberit.nl/pro en download vandaag nog de app!