Afbeelding

Frisse lucht

In elk toilet, voor iedereen

Een keuken zonder afzuigkap is ondenkbaar. Wat in de keuken de standaard is, doet nu ook zijn intrede in de badkamer: een toilet met ingebouwde geurzuivering. Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. In de toilet geïntegreerde geurzuivering van Geberit verwijdert de vieze lucht bij de bron, namelijk direct in de closetpot. Hierdoor heeft geur geen kans zich in de toiletruimte te verspreiden. Geïntegreerde geurzuivering is toegepast in de meeste Geberit AquaClean douchewc’s. Ook is het mogelijk geurzuivering achteraf toe te passen.

Geurzuivering en douchewc inéén
Met de Geberit AquaClean douchewc’s genieten uw klanten van maximaal toiletcomfort. Geberit AquaClean Mera en Tuma Comfort hebben al een geïntegreerde geurzuivering. De geurzuivering verwijdert alle onaangena­me geurtjes nog voordat ze zich in de ruimte kunnen verspreiden. Het systeem start automatisch wanneer de gebruiker gaat zitten.

Douchewc zonder geïntegreerde geurzuivering
Voor klanten die een voorkeur hebben voor een Geberit AquaClean Sela of Tuma Classic of indien ze al een douchewc hebben, maar toch een stankvrij toilet wensen, is er geen nood. Net als bij conventionele toiletten kan ook hierbij de Geberit DuoFresh module worden toegepast. Zowel bij een nieuw te installeren douchewc als achteraf bij een reeds geplaatste douchewc. Door middel van een koolfilter worden nare geurtjes geneutraliseerd en fris de ruimte ingeblazen. Als er al een Geberit Sigma inbouwreservoir is geïnstalleerd, dan kan de DuoFresh module daar in de meeste gevallen moeiteloos in geplaatst worden, zonder verbouwing. Ga voor meer informatie naar: www.geberit-aquaclean.nl/geurzuivering.

Het beeldmerk van de campagne van de Geberit DuoFresh vind je in hele wat showrooms terug de komende weken..