Afbeelding

Hier kunt u Geberit AquaClean zien, voelen, beoordelen en vergelijken

In Nieuwegein is het Geberit AquaClean Experience Center gevestigd. Hier kan iedere klant de verschillende modellen zien, voelen, beoordelen, vergelijken én ervaren (want het is niet voor niets een experience center). Vanwege corona is het nog behelpen en zoals altijd moet vooraf een afspraak worden gemaakt, maar inmiddels is wel duidelijk dat steeds meer mensen de weg naar de Fultonbaan 15 weten te vinden. Onder wie heel veel klanten die als een blok vallen voor het fenomeen douchewc.

We beginnen corona achter ons te laten. Winkels en showrooms van badkamers zijn weer open en de verwachting is dat veel mensen geld gaan uitgeven, want het kan weer. Onder meer aan verbouwingen. Dat was de afgelopen maanden overigens al te zien, waarvan ook de verkoop van Geberit AquaClean douchewc’s heeft geprofiteerd. En dit gaat de komende zomer gewoon door.

Druk

Dit was ook goed te merken in het Experience Center in Nieuwegein. De afgelopen periode hebben veel mensen hier inspiratie opgedaan voor een nieuwe badkamer én voor menigeen is het bezoek ook meteen een kennismaking met de Geberit AquaClean douchwc’s. En in de meeste gevallen bevalt die kennismaking prima.

Spelregels

Er gelden wel twee belangrijke spelregels bij een bezoek aan het Experience Center. De eerste is dat Geberit niet rechtstreeks verkoopt aan particulieren. Iedereen mag hier inspiratie opdoen, graag zelfs, en neem vooral een brochure mee, maar als het aankomt op aanschaf, dan loopt dat via een montagespecialist (zie hiervoor het artikel op de voorpagina en pagina 3-red.) of AquaClean partner of dealer. Geïnteresseerde klanten kunnen dus met een gerust hart worden doorgestuurd naar het Experience Center.

Alleen op afspraak

De tweede spelregel is dat iedereen welkom is, maar dat er wel op afspraak wordt gewerkt. Geberit neemt namelijk de RIVM-regels uiterst serieus. Om drukte in de showroom te voorkomen blijft Geberit alleen op afspraak werken. Afspraken kunnen worden gemaakt via tel. 030 - 605 77 70.

Niet naar Nieuwegein, maar toch informatie

En dan is er natuurlijk nog de categorie klanten die niet naar Nieuwegein kunnen komen of voor wie Nieuwegein te ver weg is. Geen nood, ook daar is aan gedacht. Iedereen die zich wil informeren, kan op www.geberit-aquaclean.nl veel informatie vinden en ook documentatie downloaden of opvragen. Daarnaast is Geberit, onder voorbehoud van de coronamaatregelen, ook dit jaar weer regelmatig te vinden op beurzen en evenementen, waar de AquaClean douchewc's ook getest kunnen worden. In het kader hiernaast staat de voorlopige agenda.