Afbeelding

Hoe was jouw testervaring?

Wie is er niet naar de teststraat geweest het afgelopen jaar? Voor degenen die gevrijwaard waren: nadien ben je een ervaring rijker. We zijn een testmaatschappij geworden. Maar eigenlijk waren we dat al de laatste decennia. Kinderen worden getest op schoolprestaties, relaxfauteuils krijg je een maand op proef en een auto kopen we pas na een uitgebreide testrit. En precies dat is wat Geberit nu ook aanbiedt voor de AquaClean. Test@home betekent dat jij drie maanden gratis mag proefdouchen op een AquaClean om de unieke WhirlSpray douchetechnologie aan je billen te ondervinden. En voor jouw klanten is een testset beschikbaar waarmee zij de power van de douchewc thuis kunnen ervaren.

De bekendheid van de douchewc is afgelopen jaren enorm toegenomen. Veel mensen hebben erover gehoord of kennisgemaakt via YouTube of op beurzen. En toch zijn er nog maar een beperkt aantal mensen met gebruikservaring. Dat gaan we veranderen! Niet iedereen reist namelijk naar het verre oosten of andere landen in Oriënt – waar de douchewc haar bijnaam Japans toilet aan ontleent. En lang niet ieder hotel biedt luxe badkamers met douchewc’s aan. Een persoonlijke kennismaking met de onze Geberit AquaClean vindt vaak plaats in badkamershowrooms. En om daar even uitgebreid de douchewc te testen, dat gaat sommigen echt wat te ver.
Wij merkten dat ook. Naar de wc gaan is voor velen een moment van rust en ontspanning, daar geniet je bij voorkeur van in alle beslotenheid. Dat gaat helemaal op als je een douchewc uitprobeert. Je wilt namelijk weten hoe goed de WhirlSpray reinigt en hoe comfortabel het is om je billen met water schoon te maken. Velen ervaren hun kennismaking met de douchewc als een eyeopener. Sterker nog: hebben mensen bijvoorbeeld in een hotel een douchewc uitgeprobeerd, dan verdubbelt de aankoopbereidheid en willen ze alle luxe ervaren die deze wc’s te bieden hebben. Wij Nederlanders kiezen dan bij voorkeur voor de complete beleving: een prettige oscillerende straal, geurafzuiging, warmeluchtföhn en een verwarmde zitting.
Dat gevoel van luxe is waar Geberit AquaClean zich in onderscheidt. Daarom het bijna jammer is dat er nergens een volledige teststraat opgesteld staat, zodat klanten goed kunnen vergelijken. Want geloof ons … het verschil voel je direct. Er is geen douchewc met dezelfde krachtige, maar toch zachte straal; geen wc met een WhirlSpray waarbij lucht en water zo goed hun werk doen. En geen ervaring die qua comfort in de buurt komt van de AquaClean.
Nu is alle douchewc's op een rijtje zetten misschien een utopie, maar dat weerhoudt ons er niet van om jou en jouw klanten ervaringsdeskundige te maken. Daarom bieden we Test@home aan. Installateurs mogen douchewc's uit de AquaClean serie drie maanden gratis thuis testen. Bevalt het, dan kun je de douchewc voor een gereduceerd tarief overnemen. En voor jouw klanten staan er ‘plug-and-spray' testsets klaar. Een set ter grote van een schoenendoos met een waterreservoir en een douchekop om aan de wc-bril te bevestigen. Zo kan iedereen in de rust van zijn eigen huis de luxe van onze comfortabele WhirlSpray ervaren.