Consumenten laten zich op de hoogte brengen van het gemak van de douchewc.
Consumenten laten zich op de hoogte brengen van het gemak van de douchewc. Hans Peijs

Eenvoudige introductie voor de consument

Gebruikers zijn altijd enthousiast wanneer hun nieuwe AquaClean douchewc is geïnstalleerd. Ze zijn blij met de vooruitgang in hygiëne en frisheid. Meestal willen ze de douchewc direct uitproberen. Vaak zijn er in het begin wel een paar vragen over het gebruik en de werking van de douchewc. Soms komen klanten daar later mee terug bij de installateur of bij de klantenservice van Geberit. Daarom geeft de installateur nu na installatie een korte introductie, zodat de klant met vertrouwen zijn nieuwe douchewc in gebruik kan nemen.

Deskundige AquaClean uitleg

Om u als installateur en gebruikers te helpen bij de instructies en het gebruik van de douchewc, heeft Geberit nieuwe voorlichtingsmaterialen ontwikkeld, zoals een nieuw onderdeel in de hands-on training, een oplever-checklist en nieuwe digitale informatie.

1. Nieuw onderdeel in de Geberit AquaClean training voor installateurs

De introductie voor de gebruiker moet eenvoudig zijn. In de Geberit AquaClean hands-on training leerden installateurs al over de installatie en de producten, maar nu is er ook aandacht voor de gebruiksinstructies, zodat zij de gebruiker efficiënt en doelgericht op weg kunnen helpen. Aanmelden voor de hands-on training kan via www.geberit.nl/cursussen. Op pagina 3 van deze krant staat meer informatie over de training.

2. Checklist voor installateurs

U hoeft als installateur niet de hele introductie uit uw hoofd te leren want bij de Geberit AquaClean training ontvangt u een checklist (zie kader) voor oplevering aan de klant. Na het installeren van de douchewc hoeft u alleen nog maar de checklist na te lopen om zeker te weten dat u niets heeft overgeslagen.

3. Digitale voorlichtingsmaterialen voor installateurs en gebruikers

Vanaf nu zit er op iedere AquaClean douchewc een QR-code. Wanneer de QR-code met de camera van een smartphone wordt gescand, verschijnt de Geberit AquaClean website met een overzicht dat op onderwerp is ingedeeld. De website biedt bedieningstips, praktische aanwijzingen voor onderhoud en reiniging, informatie over de garantie en de Geberit Home App. Daarnaast zijn alle belangrijke service- en contactgegevens er te vinden. De inhoud bestaat uit korte filmpjes, stap-voor-stap-handleidingen, downloads en links naar verdere informatie. Deze digitale middelen zijn extra handig in situaties waarin u onverhoopt geen persoonlijke introductie kan geven nadat u de douchewc heeft geïnstalleerd.

Bezoek www.geberit-aquaclean.nl/opstarten voor meer informatie.