Afbeelding

Nieuw: QR-code op alle Geberit AquaClean modellen

Vanaf deze maand zullen de eerste Geberit AquaClean douchewc’s uit de productiefabriek in Zwitserland worden geleverd met de nieuwe QR-codesticker aan de binnenkant van de zitting. De QR-code leidt naar een landingspagina waar de consument eenvoudig en snel uitleg krijgt over de functies en werking van de AquaClean douchewc.

Waar is de QR code voor?

Kort na de installatie van een douchewc is informatie over de functies en de bediening zeer nuttig voor de consument. Maar ook in een later stadium, wanneer bijvoorbeeld de ontkalking aan de orde is, kan toegang tot de handleidingen nodig zijn. Om ervoor te zorgen dat consumenten meteen weten hoe de douchewc werkt en installateurs na installatie eenvoudig uitleg kunnen geven over de douchewc aan hun klanten, wordt op elke AquaClean douchewc een QR-codesticker geplaatst.

Welke informatie kan de consument verwachten?

Wanneer de QR-code met de smartphonecamera wordt gescand, verschijnt de Geberit AquaClean landingspagina. Gebruikers krijgen er tips voor de bediening, informatie over de garantieregistratie en de Geberit Home App, evenals nuttige onderhouds- en schoonmaakinstructies. Bovendien zijn service- en contactgegevens in één oogopslag beschikbaar. De informatie wordt beschikbaar in de vorm van korte films, stapsgewijze handleidingen, downloadopties of directe links naar nadere informatie.