Volop kansen voor Geberit
AquaClean montagespecialist

Montagespecialist worden van de Geberit AquaClean douchewc, welke professionele installateur wil dat nou niet? Dit onderstreept namelijk je professionalisme én het zorgt voor extra omzet, aangezien de douchewc steeds populairder wordt. In september starten er weer trainingen, er even van uitgaande dat de wereld dan weer enigszins normaal is.

Als je ervoor kiest om montagespecialist van de Geberit AquaClean douchewc weet dan één ding: je staat nooit alleen. Inmiddels zijn er meer dan 100 installateurs verspreid over Nederland die zich in woord en daad manifesteren als dé specialist in hun werkgebied. Vooral in de provincies Zeeland, Limburg, Overijssel, Drenthe en Groningen liggen veel kansen, maar eigenlijk geldt dit voor heel Nederland. Want gezien de groei van het fenomeen douchewc in het algemeen en het aantal Geberit AquaClean douchewc's in het bijzonder, ben je er zeker van dat je hier nu én in de toekomst voldoende werk uit haalt.

Training

Als je montagespecialist wordt, ben je ervan verzekerd dat de kennis en kunde van Geberit je ter beschikking staan. Te beginnen bij de training, die lekker zoals dat heet hands-on is. Dus niet te veel theorie, maar werkelijk een douchewc installeren, dat is waar het om draait. Nadat je de training hebt gevolgd, kun je een Geberit AquaClean Montagespecialist Overeenkomst met Geberit aangaan, waarna je je verzekerd weet van de unieke support van Geberit. Dat betekent onder andere dat Geberit je vraagt om één keer in de twee jaar een aanvullende training te volgen. Immers, de ontwikkelingen gaan snel en Geberit wil niet dat je achterop raakt.

Aanbieding

En zeker goed om te weten: deelnemers worden beloond met een exclusieve AquaClean aanbieding.

Meer weten? Op pagina 3 vindt u meer informatie over de trainingen.