Afbeelding

Wist u dat...

Geberit Monolith nu nog veelzijdiger is?

De Geberit Monolith en Monolith Plus sanitairmodules kunnen sinds enkele maanden nog veelzijdiger in de vormgeving van de moderne badkamer worden toegepast. De glazen frontafdekking is nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: lava en zandgrijs. Ze completeren het bestaande kleurenpalet van zwart en wit. Bovendien zijn er twee compleet nieuwe varianten – beton en leisteen – voor de frontafdekking. Ieder exemplaar daarvan is uniek. En de zij-afdekking voor de oppervlakken lava, beton en leisteen zijn er nu ook in zwartchroom in plaats van chroom. De nieuwe oppervlakken en kleuren spelen in op de huidige designtrends van wand en vloer in de badkamer.

Comfort

Dankzij het tijdloos elegante design en de veelzijdige installatiemogelijkheden is de Geberit Monolith sanitairmodule een aantrekkelijk alternatief voor een opbouwreservoir. Met de waterbesparende 2-toetsspoeltechniek en eersteklasmaterialen, voldoet zelfs het basismodel aan de hoge eisen. Bovendien biedt de Monolith Plus ultiem comfort dankzij de geïntegreerde geurafzuiging, subtiele oriëntatieverlichting en intelligente bewegingssensor.

Installatie

Het zelfdragende frame van de Geberit Monolith sanitairmodule voor wc’s is op dezelfde wijze ontworpen als het Geberit Duofix montage-element. De sanitairelementen kunnen in het algemeen op bestaande aan- en afvoeraansluitingen worden aangesloten zonder hak- en breekwerk. De installatie kan door één installateur binnen een paar uur worden uitgevoerd. Slim Bekeken!

Meer informatie vindt u op www.geberit.nl/monolith.