VSK

De VSK werpt zijn schaduw vooruit. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor het complete vakgebied installatietechniek is vanouds dé plek waar alle innovaties en nieuws van alle belangrijke aanbieders in de branche getoond worden. Deze 25e editie van de beurs wordt er een waarin wordt teruggekeken op de ontwikkelingen in de installatiesector, terwijl de blik vooral ook op de toekomst gericht zal zijn.

Datum: 8 t/m 11 februari 2022.
Plaats: Jaarbeurs Utrecht.
Website: vsk.nl.

SHK

Van 8 tot en met 11 maart 2022 vindt de 28e SHK ESSEN plaats in de Messe Essen. Deze vakbeurs, waar traditiegetrouw ook veel Nederlanders komen en ook veel op Nederland georiënteerde stands zijn, is het trefpunt voor professionals uit de ambachtelijke, installatie-, plannings- en adviesbranche. Opnieuw presenteren ruim 500 exposanten uit meer dan 15 landen innovaties en trends op het gebied van sanitairobjecten, sanitairinstallaties, verwarmingstechniek, luchtbehandelings- en klimaattechniek en digitaal gebouwenbeheer.

Datum: 8 t/m 11 maart 2022.
Plaats: Messe Essen.
Website: shkessen.de

Aqua Nederland

Onder Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht. Daarbij krijgen de vier watertypen Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk water & Rioolbeheer meer gerichte kennissessies, demonstraties en netwerkmogelijkheden. 

Datum: 15 t/m 17 maart.
Plaats: Evenementenhal Gorinchem.
Website: aquanederland.nl.

Renovatie

RENOVATIE is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij (een) renovatie. Hét platform voor kennisdelen en zakendoen rondom het snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk verbeteren van woningen en utiliteitsgebouwen.

De beurs biedt een volledig aanbod van innovaties en best practices en een actueel kennisprogramma. De beurs vindt gelijktijdig plaats met MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed.

Datum: dinsdag 17 mei.
Plaats: Brabanthallen, Den Bosch.
Website: renovatiebeurs.nl.