Afbeelding
Hans Peijs

Vakmensen gezocht voor commissie Erkenningsregeling Waterinstallaties

InstallQ (verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven) gaat de Erkenningsregeling Inspectie van installaties (IBER) aanpassen aan de huidige stand der techniek, vakbekwaamheid en wet- en regelgeving. Momenteel worden enthousiaste ondernemers gezocht die willen plaatsnemen in een commissie die zich hierover gaat buigen.

In de huidige IBER zijn elektra, gas en water in één regeling gevat. In de nieuwe opzet wordt voor elk vakgebied een aparte erkenningsregeling gemaakt. Voor het vakgebied Waterinstallaties start op korte termijn een technische commissie die de erkenningsregeling Inspectie Waterinstallaties gaat ontwikkelen. Voor deze commissie zoekt InstallQ Erkende (IBER) inspectiebedrijven Water die als commissielid willen meewerken. Het werk zal zo'n 2 vergaderingen beslaan van 2 tot 2,5 uur. De vergaderingen vinden bij voorkeur online plaats via Teams.

Meer info en opgeven kan via Elize van Til, elize.vantil@installq.nl en/of Eric van der Blom, e.vanderblom@technieknederland.nl.