Afbeelding

Met speciale app kun je altijd
checken of je veilig werkt

APPLICATIE

Sinds eind september is er een app beschikbaar die werkgevers, werknemers, zzp’ers, projectleiders en noem verder iedereen maar op die werkzaam is in de bouw en installatietechniek wijst op veilig en gezond werken: de zogenoemde ArboTechniek Veiligheidsapp. De app is gratis te downloaden op alle smartphones.

De afgelopen periode is hard gewerkt aan de applicatie die én inhoudelijk moest zijn én gebruiksvriendelijk moest zijn voor mensen op de werkvloer. Het doel is iedereen in de sector te wijzen op het belang van gezond en veilig werken. Over allerlei thema’s staan er overzichtelijke stappenplannen, die bovendien zijn voorzien van handige afbeeldingen. “Zo kun jij altijd, ook op het laatste moment, checken hoe het ook alweer zat”, luidt een aanbeveling om de app vooral te downloaden.

Bijgewerkt

De app – die voortdurend zal worden bijgewerkt op basis van ontwikkelingen in de branche en feedback van eindgebruikers – is gratis te gebruiken.

Het is een webbased app. Dat wat wil zeggen dat het een website is die op het scherm van je smartphone is te downloaden. De app vind je (met je telefoon) op www.arbotechniekveiligheidsapp.nl/