Afbeelding

Building Holland

Begin november wordt Building Holland gehouden. Centraal staat de vraag: hoe kunnen we Nederland verduurzamen, met een centrale rol voor de bouw en vastgoed. Een event waar het draait om trends, nieuwe inzichten en innovaties. 

Datum: 2 t/m 4 november 2021.
Plaats: RAI Amsterdam.
Website: buildingholland.nl.

METSTRADE

De METSTRADE beurs is al 32 jaar 's werelds grootste vakbeurs voor maritieme uitrusting, materialen en systemen. Naast de algemene pleziervaart zijn er ook drie gespecialiseerde sectoren, namelijk superjachten, scheeps- en jachtwerven en constructiematerialen.

Geberit is aanwezig

Geberit is uiteraard ook weer van de partij met diverse innovatieve oplossingen voor de scheepsbouw. De Geberit accountmanagers industrie vertellen u graag alles over Geberit FlowFit, Mapress, Mepla en PE. Ook de Geberit AquaClean Mera douchewc is werkend te bewonderen in combinatie met het vacuümtoilet Evac VacuConvert van Quavac (hierover leest u meer in het artikel op pagina 7).


Datum: 16 t/m 18 november 2021.
Plaats: RAI Amsterdam.
Website: metstrade.com.

Registreer u nu gratis via www.metstrade.com/tickets en bezoek Geberit tijdens de METSTRADE op stand 02.510.

VSK

De VSK werpt zijn schaduw alweer vooruit. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor het complete vakgebied installatietechniek is vanouds dé plek waar alle innovaties en nieuws van alle belangrijke aanbieders in de branche getoond worden. Deze 25e editie van de beurs wordt er een waarin wordt teruggekeken op de ontwikkelingen in de installatiesector, terwijl de blik vooral ook op de toekomst gericht zal zijn.

Datum: 8 t/m 11 februari 2022.
Plaats: Jaarbeurs Utrecht.
Website: vsk.nl.