Afbeelding
Geberit

Wist u dat...

De onlinecatalogus van
Geberit een verbeterde zoekfunctie heeft?

De zoekfunctie in de onlinecatalogus van Geberit is verbeterd en maakt het zoeken naar een gewenst product nog eenvoudiger. Bij het invoeren van een product krijgt u suggesties te zien en ook de filterfuncties zijn uitgebreid. Heeft u een gewenst product gevonden, klik erop en ga direct naar de detailweergave. 

Intelligente zoekfunctie

Vind het juiste product met de automatische aanvullingsfunctie. Dat betekent dat het systeem al begint met zoeken naar het gewenste product terwijl u nog aan het typen bent. Daarnaast worden de meestgezochte termen weergegeven en worden maximaal vijf producten en reserveonderdelen getoond. In het productoverzicht ziet u alle gevonden resultaten en kunt u het juiste product selecteren waar u naar op zoekt bent.

Zoekresultaten verfijnen

Sommige zoektermen genereren een groot aantal resultaten. Te veel, zelfs. We begrijpen dat u niet door duizenden zoekresultaten wilt klikken, daarom toont de zoekfunctie de resultaten die het beste bij de zoekopdracht passen.
Om u nog beter te kunnen helpen zijn de filterfuncties uitgebreid zodat u zo snel mogelijk bij het juiste product komt. In de toekomst kunt u filteren op subcategorieën of andere criteria die overeenkomen met uw zoekopdracht.

Eenvoudige navigatie

Zoek heel eenvoudig in het navigatiemenu naar productcategorieën om een gewenst product te vinden. De verschillende subcategorieën en de nieuwe filterfuncties zijn ook in deze weergave beschikbaar, zodat u in een handomdraai het artikel vindt dat u nodig hebt.

Probeer het zoeken nu uit via www.geberit.nl/onlinecatalogus.