Tijd is geld en daarom is elke hulp welkom

"Installateurs zouden graag tijd besparen op het aankopen van producten, onderdelen en materialen, zo blijkt uit de vraag naar tools of apps om productvoorraad bij groothandels te checken, en uit de interesse naar self-service portals of apps om makkelijk te kunnen bestellen."

Dit staat in het rapport 'Services - tijd en moeite besparen' van USP Marketing Consultancy. De belangrijkste conclusie is dat installateurs zeker in de huidige hectische tijd geen gedoe willen en bij voorkeur instrumenten krijgen aangereikt die tijd en geld besparen. Zoals veel producten van Geberit (zie ook pagina 5: Slim Bekeken!)'

Hulp bij installeren

Installateurs willen in de eerste plaats via een app hulp bij het installeren, op de tweede plaats willen ze kunnen checken of een product of onderdeel voorradig is en op de derde plaats is de wens een portal (liefst via een app) om snel onderdelen te kunnen bestellen.

Irritant

"Niets is zo irritant als een bepaald onderdeel of materiaal voor een installatie te missen, dan snel even naar de groothandel te rijden om daar vervolgens een leeg schap aan te treffen. Installateurs zouden graag tijd besparen op het aankopen van producten, onderdelen en materialen, zo blijkt uit de vraag naar tools of apps om productvoorraad bij groothandels te checken, en uit de interesse naar self-service portals of apps om makkelijk te kunnen bestellen", is een van de slotsommen.

Zie ook pagina 5