Afbeelding

Escape room rond Bewust Veilig

Ontsnappen

Online een zogeheten escape room spel spelen is sinds corona voor menigeen een echt uitje geworden. Nu Nederland weer van slot af is en ook omdat de zomer is gestart, is een spel spelen achter je pc nu een stuk minder leuk. Maar omdat de online escape room Bewust Veilig zó goed is ontvangen in de branche, is besloten deze te laten staan. En dat is altijd leuk voor een regenachtige dag.

Het online spel is ontwikkeld door Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Koninklijke OnderhoudNL en Koninklijke Bouwend Nederland. Er is besloten het spel een jaar lang gratis beschikbaar te stellen voor bedrijven die op een originele manier veiligheid bespreekbaar willen maken met medewerkers.

Hoe wordt het spel gespeeld?

Ga naar bewustveilig.com. Dan wordt het spel automatisch gedownload uit de App Store (iPhone) of Play Store (Android) en kan de online escape room direct gespeeld worden. Het spel kan alleen of samen met collega's gespeeld worden. Meer instructies zijn te vinden op bewustveilig.com/escaperoom.

Tips om meer uit het spel te halen

Start een onderlinge competitie met medewerkers of collega-bedrijven en houd bij wie de hoogste score behaalt. Speel het spel tijdens een eigen event waar veiligheid al centraal staat. Houd na het spelen nog een korte presentatie over wat veiligheid voor het bedrijf betekent. Maak tijdens het spelen een foto voor sociale media en tag de foto met #bewustveilig.Het lijkt nog ver weg, maar zet het alvast in de agenda. Bewust Veilig-dag is volgend jaar op 16 maart 2022.

Afbeelding