Afbeelding
Hans Peijs

Word Geberit AquaClean montagespecialist

De wereld komt weer op gang en dat betekent dat ook Geberit weer trainingen gaat verzorgen. Zo zijn er weer nieuwe trainingsdata bekend voor de cursus Geberit AquaClean montagespecialist.

Geberit organiseert jaarlijks trainingen om installateurs in de Klein Zakelijke Markt (KZM) alles bij te brengen over Geberit AquaClean douchewc’s en op te leiden tot montagespecialist. Hoe kunt u uw installaties optimaal voorbereiden, welke situaties kunt u in bestaande woningen tegenkomen, wat is het stappenplan van de installatie van een douchewc en welke uitleg geef je aan de klant na installatie. Daarnaast ontvang je tips en aanwijzingen over de benodigde service en onderhoud van deze producten. Doordat deinstallatie, onderhoud en service daadwerkelijk in de Geberit praktijkruimte uitvoert, krijg je hierin optimaal inzicht en behendigheid.

Het grootste deel van de training is hands-on en vanwege corona hebben de trainingen het afgelopen jaar nagenoeg stil gelegen. Maar nu zijn er weer nieuwe trainingsdata gepland. De data zijn:
- Dinsdag 7 september.
- Dinsdag 5 oktober.
- Dinsdag 19 oktober.
- Donderdag 16 november.
- Woensdag 1 december.

Deelname is gratis, aanmelden kan via www.geberit.nl/cursussen. Indien een training niet kan doorgaan vanwege coronamaatregelen, dan word je daarover tijdig geïnformeerd.

Afbeelding