Afbeelding

Iedereen mag kennis
toevoegen aan Technipedia

KENNIS DELEN

Na Wikipedia en meer -pedia's is er sinds kort ook een Technipedia. De artikelen op Technipedia kunnen door iedereen worden aangemaakt, aangevuld en geactualiseerd.

Initiatiefnemer van Technipedia is het kennisplatform TVVL en is een gevolg van de wens om het boekje 'Cijfers en Tabellen 2007' van SenterNovem (dat heet tegenwoordig RVO) 'levend' te houden. TVVL moedigt iedere expert in de branche die iets toe te voegen heeft aan Technipedia om vooral niet terughoudend te zijn en zo veel mogelijk informatie te verstrekken.

Fantastisch

"Mijn ervaring is dat experts in het vakgebied het fantastisch vinden om hun kennis te delen. Technipedia is daarvoor nu het platform", aldus laat Michiel van Bruggen, initiatiefnemer en lid van de TVVL Expertgroep Klimaattechniek, op de eigen website weten.
Directeur van TVVL John Lens voegt daar aan toe: "TVVL is al jaren kennisautoriteit op het gebied van installaties in en om gebouwen. En nu gaat TVVL hier een extra dimensie aan geven met Technipedia. Iedereen kan bijdragen aan het succes door wiki-artikelen aan te maken, kennis aan te vullen en te leren van wat door anderen bijgedragen wordt. Samen bouwen aan een prachtige encyclopedie van ons vakgebied. Ik hoop op veel enthousiasme en een snelle groei van deze kennisbron op alle gebieden van installaties in en om gebouwen.”

Dit is de website van Technipedia: tvvlconnect.nl/expertise/technipedia