Afbeelding

Nieuwe baanbrekende
douchevloer: Geberit Olona

Elegant design, eenvoudige installatie

DOUCHEVLOER

De nieuwe douchevloer Geberit Olona onderscheidt zich door eenvoudige montage, het minimalistische ontwerp en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Deze douchevloer van steenhars ligt gelijk met de badkamervloer en is antislip. Dankzij de nieuwe constructie is hij snel en veilig in te bouwen. Rond de afvoerafdekking zit een dunne chromen ring. Het is een klein subtiel accent dat de ronde schijf ogenschijnlijk laat zweven. De douchevloer onderscheidt zich verder nog door het grote schoonmaakgemak.

Innovatief montagesysteem

Dankzij de doordachte Geberit systeemtechniek kan de vloer met weinig onderdelen snel en eenvoudig worden gemonteerd. Afhankelijk van de grootte rust de douchevloer op drie of vier paar montagepoten die zonder gereedschap in de montagerails worden bevestigd. De rails worden met dubbelzijde kleefband aan de onderzijde van de douchevloer bevestigd. Dit systeem is ideaal voor ongelijke ondergronden omdat de voeten eenvoudig in hoogte versteld kunnen worden. Geberit Olona wordt geleverd met een voorgemonteerde folie, waardoor hij veilig en betrouwbaar in de constructie kan worden bevestigd.

Verschillende afmetingen

Geberit Olona valt in het middensegment qua prijs. Met 20 verschillende afmetingen is de douchevloer geschikt voor vrijwel iedere badkamer. Er zijn sifons met standaard waterslothoogte van 50 mm resp. 30 mm voor lage vloeren. De douchevloer is verkrijgbaar in vier vierkante maten van 80, 90, 100 en 120 cm en in 16 rechthoekige modellen van 75 tot 100 cm breed en 90 tot 180 cm lang.

Afbeelding