Afbeelding

Wist u dat...

De nieuwe Geberit geïntegreerde hygiënespoeling sinds 1 april leverbaar is?

De Geberit hygiënespoeling die is geïntegreerd in het inbouwreservoir zorgt voor de hygiëne van drinkwater zonder extra ruimte in te nemen. Het is een ideale oplossing als de gewenste installatielocatie al een toilet heeft voorzien. De hygiënespoeling is beschikbaar voor de Geberit GIS- en Duofix-installatiesystemen in elke bouwsituatie.

Compacte oplossing

De hygiënespoeling is geïntegreerd in het inbouwreservoir. Het water wordt afgevoerd via het closet, waardoor er geen extra afvoeraansluiting nodig is. Dankzij het compacte ontwerp, dat geen extra ruimte in beslag neemt, is de geïntegreerde hygiënespoeling geschikt voor alle toepassingen waar de installatie van een toilet met inbouwreservoir al is gepland of geïnstalleerd, waar de ruimte beperkt of waar geen zichtbare serviceplaat gewenst is. Voor onderhoudswerkzaamheden is de hygiënespoeling toegankelijk via de bedieningsplaat van het inbouwreservoir. De beschermplaat met geïntegreerde vochtbescherming voorkomt het ontsnappen van condenswater uit het reservoir.

Betrouwbare waterverversing

Temperatuur- en volumetrische doorstroomsensoren zorgen ervoor dat alleen de werkelijk benodigde hoeveelheid water wordt afgetapt. Hierdoor is het mogelijk om een goede balans tot stand te brengen tussen het garanderen van de veiligheid van drinkwater en het besparen van water.

Verkrijgbaar in 12 modellen

Het Sigma inbouwreservoir met geïntegreerde hygiënespoeling maakt via een interval- en tijdsturing evenals een temperatuur- en volumestroomsturing een op de behoeften afgestemde waterverversing mogelijk. Het Sigma inbouwreservoir kan worden geleverd met één of twee wateraansluitingen en het kan in het gebouwbeheersysteem worden geïntegreerd. De besturing, programmering en logboekfuncties vinden standaard plaats via de app. Het reservoir met geïntegreerde hygiënespoeling kan met de bedieningsplaten van de series Geberit Sigma01, 10, 20, 21, 30 en 50 en met alle toiletten worden gecombineerd.