Geberit Innovatiedagen in het Huis van Geberit

Geberit presenteert van 7 tot en met 9 april in het Huis van Geberit online alle recente innovaties en andere relevante inhoud voor partners. Ondanks het gegeven dat het een online-evenement is, is er een echte beursstand met alle nieuwe producten. Op deze manier kunnen op een oppervlakte van 300 vierkante meter de innovaties zo realistisch en praktijkgericht mogelijk worden gepresenteerd, zodat iedere vakgenoot kan zien wat de producten van Geberit op het gebied van vernieuwing, design, functionaliteit en technologie te bieden hebben. De registratie voor het evenement vindt plaats via www.geberit.nl/innovationdays.

“In het kader van de Innovatiedagen nodigt Geberit loodgieters, sanitairmonteurs, architecten, interieurontwerpers, exposanten en groothandelaren uit om deel te nemen aan een zeer bijzondere ervaring", vertelt Martin Baumüller, lid van de Groepsdirectie van de Geberit Groep. “Het evenement zal ook te volgen zijn via livestreaming vanuit een heuse stand. Dit biedt alle deelnemers de mogelijkheid hun planning te baseren op de tijd die ze beschikbaar hebben. Dankzij de livechat met deskundigen van Geberit kunnen we tijdens dit digitale evenement ook persoonlijk met onze klanten communiceren.”

Breed scala aan onderwerpen

Het driedaagse evenement biedt informatie, kennis en interessante discussies op het gebied van vrij te kiezen onderwerpen. De presentatie van elk afzonderlijk onderwerp duurt ongeveer 20 tot 25 minuten, waardoor deelnemers deze gesprekken makkelijk kunnen inplannen in hun persoonlijke agenda. De presentaties worden online gestreamd, rechtstreeks vanuit het Huis van Geberit, en bieden in compacte vorm productinformatie en praktische kennis met een gespreksleider en korte video’s en animaties.

Individuele volgorde

De bezoeker kan de agenda online plannen, afhankelijk van de onderwerpen die voor hem of haar van belang zijn. Een overzicht van de onderwerpen en tijden van alle modules is te vinden op www.geberit.nl/innovationdays. De gewenste modules zijn te selecteren en aan de agenda toe te voegen door erop te klikken, waarna een e-mail wordt gestuurd ter herinnering aan de geboekte data en tijden. Er kunnen achteraf, op elk gewenst moment, wijzigingen aangebracht worden in de selectie.