Afbeelding

De supersnelletoiletinstallatie – Geberit GIS installatiemodule

RENOVATIE

Wilt u snel een toilet renoveren? Dan kiest u voor de kant-en-klare GIS installatiemodule. De frames van de GIS installatiemodule zijn aan beide zijdes aan te passen door ze in of uit elkaar te schuiven. In de praktijk is de module zo eenvoudig af te stellen op de breedte van de ruimte waardoor uitraggelen niet meer nodig is. Geen enkel ander voorzetwandsysteem werkt sneller of nauwkeuriger.

Vanuit de doos staan de modules in slechts een aantal eenvoudige stappen stevig verankerd op hun plaats (zie het stappenplan hiernaast). Met de mogelijkheid om deze waar nodig nog in maatvoering aan te passen. Uitpakken, meten, boren, schroeven, stellen en klaar! Als de leidingen eenmaal aangelegd en met een druktest op waterdichtheid gecontroleerd zijn, werkt u het geheel eenvoudig en snel af met de voorgeboorde gipsplaten. Klaar om betegeld en afgemonteerd te worden, klaar om gebruikt te worden. Uw vakmanschap bepaalt uw snelheid.

Bezoek www.geberit.nl/downloads om de nieuwe GIS brochure te bestellen of direct te downloaden, zodat u volledig op de hoogte bent van dit slimme systeem.