Afbeelding

Verwijder jij sporen en geuren?

Sommigen doen het drie keer per dag, anderen drie keer per week, maar poepen moeten we allemaal. En ja, dat laat sporen achter en stinkt! Misschien dat je het zelf mee vindt vallen, maar de volgende wc-bezoeker meestal niet. De keren dat mijn moeder me vroeg: vergeet je niet te spuiten en te borstelen? klinken jou vast ook bekend in de oren.

Roepen hoeft nu niet meer. Geberit heeft oplossingen die zorgen dat jouw klanten altijd op een frisse wc zitten. Er zijn talloze manieren om wc-geuren en spoelresten te verdrijven. Borstels en spuitbussen in rozengeur tot zeewater. De wc fris houden kan met veel kleuren en geuren. Maar is het allemaal effectief? Regelmatig horen wij dat toiletblokjes voor problemen zorgen. Dan heb ik het niet over het onhygiënische vervangen, maar over de gebrekkige ophanging waardoor de blokjes en houders wegspoelen en verstoppingen in de riolering veroorzaken. Een blokje aan de rand van een Rimfree® wc bevestigen is geen logische keuze en kan het spoelgedrag beïnvloeden.

Kortom: wil je onzichtbaar en hygiënisch het keramiek schoonspoelen en wc-geuren verwijderen, kijk dan eens naar de mogelijkheden achter de muur. In 2011 introduceerde Geberit DuoFresh. Dit inbouwreservoir neutraliseert vieze luchtjes direct bij de bron. Niet alleen is dit een oplossing voor nieuwe wc’s, de nieuwe Geberit DuoFresh module (sinds 2019) is tegenwoordig ook geschikt voor bijna alle reeds ingebouwde Sigma inbouwreservoirs. De DuoFresh module zuigt vieze lucht uit de toiletpot, waarna deze geneutraliseerd wordt in een keramisch filter. Daarnaast voorziet de DuoFresh module in een oriëntatielampje achter de bedieningsplaat en een toiletstickhouder voor een frisse spoeling. Het enige waar u wel rekening mee moet houden is dat een DuoFresh module elektra-aansluiting vereist.

Vindt uw klant alleen een frisse spoeling voldoende? In een oogwenk kun jij voorzien in een fris toilet. Achter de bedieningsplaten Sigma01, Sigma10, Sigma20, Sigma21, Sigma30 en Sigma50 kan een toiletstickmodule (de vervanger van de toiletblokhouder) geplaatst worden. Door de toiletstickhouder in deze module te steken valt de toiletstick in een opvangbeker in het reservoir. Daar lost hij op en zorgt er zo voor dat iedere spoeling een frisse en hygiënische ervaring is. Voor ongeveer een week lang.

De bevestiging van de toiletstickhouder is eenvoudig: Demonteer de grondplaat achter de bedieningsplaat, plaats de stickhouder in het reservoir, monteer de nieuwe grondplaat en monteer hierop uw bestaande bedieningsplaat. Een kleine handeling die weinig tijd vergt, met tevreden klanten als resultaat. Voor een minimale meerprijs hebben zij altijd een fris ruikende wc. En net als voor de DuoFresh module geldt: de toiletstickhouder is geschikt voor nieuwe en oudere inbouwreservoirs. Hij past op bijna alle Geberit Sigma inbouwreservoirs van 8 en 12 cm.