Montage van een closet met verdekte bevestiging
Montage van een closet met verdekte bevestiging

De installatiegemakken van
een Geberit closet

Easy Fast Fix (EFF) vereenvoudigt installatie

MONTAGE

De montage van een closet met verdekte bevestiging was altijd een vervelende klus. Met de gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF) bevestigingstechnologie vereenvoudigt Geberit de installatie van een closet met verdekte bevestiging revolutionair.

De EFF bevestiging is gebaseerd op een kunststof bevestigingselement in het keramiek dat op de draadstangen wordt geschroefd. Nadat het keramiek is geplaatst wordt de inbussleutel in de bevestigingsgaten van de toiletzitting gestoken en vervolgens het keramiek stevig aan de muur bevestigd.

Meer gemak en veiligheid

Alle Geberit closets zijn voorzien van de EFF bevestiging. Bij de closets uit de serie Geberit ONE, Citterio en Xeno2 zorgt de Geberit EFF3 met een extra metalen huls voor nog meer gemak en veiligheid.
Bij het nieuwe Geberit ONE wandcloset gaat dit zelfs nog een stap verder. Door het unieke binnenwerk kan het ONE closet geheel naar wens op hoogte gemonteerd worden, zowel bij de eerste installatie als jaren later. De zitting wordt er daarna simpelweg op geklikt.

Rimfree® spoeltechnologie

Met de Rimfree® wc-keramieken zonder spoelrand biedt Geberit de nieuwe standaard voor hygiëne en onderhoudsgemak. De unieke spoeltechniek zorgt daarnaast zelfs bij de kleine spoeling voor een optimaal spoelgedrag en gegarandeerd hygiënische spoelresultaten. Rimfree® spoeltechnologie is uniek en wordt alleen op Geberit closets toegepast.