Afbeelding

Geberit komt naar je toe!

Ook dit najaar toert Geberit On Tour weer het hele land door met de bekende trailer om sanitairkennis met installateurs te delen. Deze maand bezoekt Geberit On Tour maar liefst 30 verschillende groothandels, waarvan er al een aantal bezoeken heeft plaatsgevonden.

Geberit experts Bo-Dean Cordes en Annelot Jansen zijn tijdens de On Tour evenementen aanwezig om installateurs te informeren over de noviteiten op sanitairgebied en tonen dé innovaties in de installatietechniek. Kom alles te weten over onder andere Geberit DuoFresh, Geberit Monolith Plus, Geberit AquaClean douchewc’s, Geberit badkamerseries en Geberit kranen en wastafelsystemen. Naast de sanitairsystemen ontbreken natuurlijk ook de leidingsystemen niet. Geberit Mapress, Mepla en PushFit worden toegelicht tijdens demonstraties.

Uiteraard wordt rekening gehouden met de RIVM richtlijnen en kan er voldoende afstand gehouden worden aangezien de On Tour buiten plaatsvindt.

Kom ook langs om op de hoogte gebracht te worden over de laatste noviteiten, het stellen van uw vragen en voor een productdemonstratie. Op pagina 8 staat een overzicht van de nog te bezoeken groothandels.