Wist u dat...

keramiek dankzij Geberit Keratect® nog beter te beschermen is?

Het komt iedereen bekend voor: kalkaanslag in het toilet of in de wastafel. Dankzij het speciale Geberit KeraTect® glazuur kunnen alle keramische oppervlakken langdurige bescherming genieten. KeraTect® wordt gebakken als een uniek glazuur. Dit glazuur sluit de microporiën van het keramiek en vormt daardoor een gladder oppervlak. Stromend water heeft op KeraTect® een reinigende werking. Het spoelt vuil weg, voorkomt kalkophoping en schrobben en schuren is niet meer nodig.

De badkamerseries Geberit ONE, Citterio, Xeno2 en MyDay zijn standaard voorzien van KeraTect®. Bij de overige badkamerseries is KeraTect® optioneel verkrijgbaar.

Voordelen

- Uitstekende hygiënische eigenschappen: het oppervlak is duurzaam gladder.
- Een blijvend schone aanblik: duidelijk minder aanslag van vuil.
- Buitengewone duurzaamheid: ook bij gebruik van bijvoorbeeld krachtige schoonmaakmiddelen blijft het glazuur zijn werking behouden.
- Minder tijdrovend onderhoud: vuil kan zich vrijwel niet hechten, dus eenvoudig schoon te houden.

Actie

Vanaf oktober start een KeraTect® actie voor consumenten. Bij aankoop van een Geberit wc, wastafel of fontein ontvangen consumenten tijdelijk de upgrade voor het speciale KeraTect® glazuur cadeau t.w.v. €50,-. Hou de social media accounts van Geberit in de gaten voor meer informatie.