Vorig jaar was Geberit AquaClean onder andere aanwezig op het KLM Open.
Vorig jaar was Geberit AquaClean onder andere aanwezig op het KLM Open. Hans Peijs

Trailer Geberit AquaClean
present bij 67ste Tulpenrallye

TULPENRALLYE

Uiteraard is het onder voorbehoud, maar in principe wordt de 67ste editie van de Tulpenrallye verreden van zondag 25 t/m zaterdag 31 oktober. Geberit rijdt tijdens de rally mee met de speciale trailer met Geberit AquaClean douchewc's.

De Tulpenrallye, een van de oudste en meest bekende rally's in Nederland, zou verreden worden van 10 tot en met 16 mei, maar zoals alle evenementen ging dat niet door. De organisatie overlegde vervolgens met een aantal deelnemers, sponsors, hotels en andere betrokkenen en daarbij is uiteindelijk de nieuwe periode 25 tot en met zaterdag 31 oktober geworden.

Programma

Het programma van de rally verandert niet. De start vindt op zondag 25 oktober plaats in Bordeaux in Frankrijk, en de finish op zaterdag 31 oktober bij Chateau St. Gerlach in Valkenburg in Nederland. De tussenliggende etappeplaatsen zijn Limoges, Vichy, Beaune, Horbourg-Wihr (bij Colmar), Luxemburg en Valkenburg.

AquaClean douchewc

Voor Geberit wordt dit, zoals het zich nu laat aanzien, het eerste evenement sinds maart waar het aanwezig zal zijn met de Geberit AquaClean trailer. Tijdens de rally staat de trailer langs de weg om de deelnemers de mogelijkheid te bieden voor een luxe sanitaire stop op een AquaClean douchewc en vervolgens is de trailer aanwezig in elke etappeplaats.

De Geberit AquaClean trailer beschikt over twee luxe toiletruimtes met Geberit AquaClean douchewc’s. Op de plekken waar de trailer present is, krijgen bezoekers zo de kans om de unieke capaciteiten van deze douchewc te zien en te ervaren. Namens Geberit zijn er deskundigen aanwezig die alle vragen over de douchewc kunnen beantwoorden.