Spaar voor sportieve cadeaus met Geberit Packs

Een Geberit Pack bevat een zitting en closet in één verpakking. Dat is niet alleen makkelijker om mee te nemen, maar ook nog eens voordeliger. En nu zijn de Geberit WC Packs nog aantrekkelijker! Want met elke Geberit Pack sparen installateurs voor sportieve en lifestylecadeaus.

Door het kopen van een WC Pack is er 100% zekerheid dat het closet en de zitting naadloos op elkaar aansluiten. Bovendien is de combinatie in één verpakking voordelig in prijs en makkelijk mee te nemen. De volgende Packs zijn verkrijgbaar: Geberit 280 Basic, 280 Basic Rimfree®, 300 Rimfree®, Renova Compact Rimfree® en iCon Rimfree®. Bij elke Geberit Pack kan er gespaard worden voor sportieve en lifestylecadeaus, variërend van een dumbbell en een AB buiktrainer tot een BBQ en draadloze earpods. De installateur bespaart niet alleen tijd en geld met de Pack, maar wordt er ook fitter van.

Spaarpunten

Bij elke aangekochte Pack ontvangt de installateur spaarpunten die op de site www.spaarvooreensixpack.nl verzilverd kunnen worden. Hoe meer spaarpunten, hoe meer of hoe duurder de cadeaus die uitgezocht kunnen worden. Kijk voor meer informatie over de Geberit Packs én de spaaractie op www.geberit.nl/packs.