Afbeelding

Compleet nieuwe website voor Geberit AquaClean

In navolging van de nieuwe Geberit.nl website die eind maart is gelanceerd, is op 20 april ook de nieuwe website van Geberit AquaClean live gegaan! Het design is volledig aangepast en komt nu overeen met de algemene website van Geberit. Ook is er meer aandacht besteed aan het optimaliseren van de website voor mobiele apparaten (responsive design), waardoor consumenten en installateurs eenvoudig op de mobiele telefoon of tablet informatie kunnen vinden over Geberit AquaClean.

Gebruikers tips

Installateurs die al vaker een AquaClean douchewc hebben geïnstalleerd, weten ongetwijfeld al veel over de technische aspecten en voordelen van een douchewc. Dat geldt wellicht niet voor installateurs die net in aanraking komen met de douchewc en er graag meer over zouden willen weten. Juist voor die doelgroep is het gebruik van de Geberit AquaClean website erg nuttig. Op de website vind je namelijk alles over de voordelen, comfortfuncties en gebruikte technologieën die bruikbaar zijn om uw klanten te informeren en overtuigen van de meerwaarde van een douchewc.

Per Geberit AquaClean model is er een aparte pagina die exact aangeeft voor wie de betreffende douchewc het meest geschikt is, over welke comfortfuncties deze beschikt en op welke verschillende manieren de douchewc te bedienen is. Ook staan er onderaan de pagina animatievideo’s over de functies, reiniging, service en setup van het model.

Testen en kopen

Op de website kunnen bezoekers van de AquaClean website ook zien waar ze een AquaClean douchewc kunnen testen en kopen. Testen kan op afspraak in het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein of tijdens diverse evenementen, maar ook bij een van de AquaClean partners verspreid over heel Nederland. Op deze pagina vinden bezoekers ook een overzicht van de Geberit AquaClean Montagespecialisten. Dit zijn door Geberit opgeleide en gekwalificeerde installateurs die ervaring hebben met het plaatsen van een douchewc (zie pagina … voor meer informatie).

Bekijk de nieuwe website op www.geberit-aquaclean.nl.