Word ook montagespecialist van Geberit AquaClean

Het aantal montagespecialisten van Geberit AquaClean groeit met de week. Inmiddels zijn er in Nederland rond de zeventig installateurs in de Klein Zakelijke Markt (KZM) die zich in woord en daad manifesteren als dé specialist in hun werkgebied. En de groei zit er nog steeds ferm in.

Het fenomeen douchewc in het algemeen en de Geberit AquaClean in het bijzonder is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland, dankzij de inspanningen die Geberit hiervoor levert. Met name het snelgroeiende ‘leger’ montagespecialisten is hier debet aan.

Hands-on training

De basis onder het fenomeen montagespecialist is de zogeheten hands-on training die zich geheel richt op de Geberit AquaClean douchewc. Deelname aan deze training is namelijk een voorwaarde om je montagespecialist te mogen noemen, naast natuurlijk het feit dat je professioneel installateur bent.
Na de training kun je een Geberit AquaClean Montagespecialist Overeenkomst met Geberit aangaan, waarna je je verzekerd weet van de unieke support van Geberit. Het is hierna wel zaak dat de kennis op niveau blijft, want de ontwikkelingen gaan snel. Daarom vraagt Geberit aan montagespecialisten om minimaal één AquaClean training in de twee jaar volgen. Daarna verwacht Geberit uiteraard dat een montagespecialist zich optimaal inspant om de Geberit AquaClean actief te promoten en te verkopen.

Wijdvertakt

Het netwerk montagespecialisten is over heel Nederland vertakt. Dat is ook de bedoeling, want dit draagt bij aan het succes. In alle provincies zijn daarom installateurs welkom om Geberit AquaClean verder te promoten en te verkopen, maar met name in de provincies Zeeland, Limburg, Overijssel, Drenthe en Groningen liggen veel kansen.

Op pagina 3 vindt u meer informatie over de hands-on training.

Op de pagina's 6/7 staan interviews met vijf montagespecialisten.