Afbeelding

Geberit AquaClean Experience
Center open voor alle vragen

De plek waar echt alle kennis over de AquaClean douchewc te vinden is is het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein waar alle informatie te vinden is én waar meerdere modellen getest kunnen worden. Er zijn natuurlijk wel maatregelen genomen in het kader van het corona-virus. Dit houdt in bezoeken kan alleen op afspraak en het bezoek zelf is altijd op gepaste afstand, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Geberit verkoopt geen producten aan eindgebruikers. Installerend Nederland, dat is waar Geberit zich op richt. Maar Geberit beseft dat niet iedere installateur alle kennis van de producten van Geberit in huis heeft, en dat geldt ook voor Geberit AquaClean. Die plek is er echter wel: het Geberit AquaClean Experience Center aan de Fultonbaan 15 in Nieuwegein.

Moderne showroom

Hier staan alle AquaClean modellen in een modern ingerichte showroom opgesteld, zodat bezoekers ze goed met elkaar kunnen vergelijken. Daarbij worden ze geadviseerd door medewerkers van Geberit. Ook is er de mogelijkheid om de modellen te testen. Als de bezoekers dat wensen – let wel: het is voor de meeste bezoekers de eerste ervaring met de Geberit AquaClean – dan kunnen ze gebruikmaken van verschillende modellen zodat de beste keus kan worden gemaakt. Ook kunnen bezoekers de brochure over Geberit AquaClean meenemen.

Is de keus eenmaal door de klant bepaald, dan komt het aan op de juiste installatie en komt uw expertise als monteur aan zet.

Heeft uw klant aanvullende informatie nodig of vragen waar u het antwoord niet op weet? Neem contact op met Geberit en wij regelen dat uw klant alle informatie krijgt die ze maar wensen.

Op afspraak

Aangezien er op dit moment rekening gehouden moet worden met de richtlijnen van het RIVM kan men niet onaangekondigd langskomen in het AquaClean Experience Center. Hiervoor moet eerst en afspraak worden gemaakt.
Bel voor het maken van een afspraak naar 030 - 605 77 70.

Afbeelding