Afbeelding

Flexibele oplossingen voor een badkamerrenovatie


Als in de bestaande situatie een opbouwreservoir aanwezig is of als vanwege tijd, budget of bouwtechnische overwegingen een inbouwreservoir geen optie is, biedt de Geberit Monolith sanitairmodule een extra alternatief.

Het extra slanke reservoir en de techniek bevinden zich achter een elegant glazen oppervlak. De Monolith is zodanig opgebouwd dat deze snel en zonder veel moeite gemonteerd en op de aanwezige aan- en afvoerleidingen aangesloten worden. Installateurs kunnen in veel gevallen stroom van een elektrapunt in de buurt gebruiken. De Monolith is binnen een dag geïnstalleerd.

Geberit AquaClean designplaat

Indien de toiletruimte reeds voorzien is van een klassiek wandcloset, maar uw klant desondanks toch wilt genieten van de voordelen van een douchewc, dan is de Geberit AquaClean designplaat een geschikte oplossing. De AquaClean designplaat is de eenvoudige en snelle oplossing om een reeds aanwezige wc te vervangen door een douchewc of aan te passen met een losse AquaClean douchewc-zetting. Onaantrekkelijk leidingwerk op de tegels is verleden tijd, omdat de elektra en wateraansluiting door de designplaat verborgen wordt.

DIT IS EEN KADER

Eenvoudige installatie van Geberit Monolith

De Geberit Monolith sanitairmodule is vrijwel identiek aan het Geberit Duofix montage-element, dat bekend is onder vrijwel alle installateurs. Het frame kan daardoor op de vertrouwde manier aan de wand verankerd worden en de hoogte kan, met een bandbreedte van 7 cm, in een handomdraai worden aangepast aan de bouwomgeving of voorkeuren van de klant. Geberit Monolith sanitairmodules zijn geschikt voor vrijwel alle standaard wc keramieken en alle AquaClean douchewc’s en is beschikbaar in de hoogtes 101 en 114 cm. De glazen voorplaat is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, umbra (donkerbruin) en zand.

Voor (links) en na plaatsing AquaClean designplaat.
Afbeelding
Voor plaatsing Monolith sanitairmodule (links) en na plaatsing.
Afbeelding