De intuïtieve bedieing is één van de sterke kanten van elke Geberit AquaClean.
De intuïtieve bedieing is één van de sterke kanten van elke Geberit AquaClean. Geberit

Een paar talenten van de Geberit AquaClean douchewc

Uniek, dat is wat alle modellen van de Geberit AquaClean douchewc zijn. Uniek in hun soort, uniek in kenmerken en uniek in comfort. Dit hoef je een montagespecialist niet te vertellen, want die heeft de hands-on training gevolgd waarin de zogeheten unique selling points (usp's) uitgebreid worden behandeld. Maar voor iedereen die niet op de hoogte is en bijvoorbeeld twijfelt om ook montagespecialist te worden, lichten we hieronder vier usp's uit.

1. Unieke WhirlSpray douchetechniek

Wie eenmaal de luxe van een douchewc heeft ervaren, wil niets anders meer, dat is duidelijk. Wat nog niet voor iedereen duidelijk is, is dat de ene straal de andere niet is. Alle douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met de gepatenteerde innovatieve WhirlSpray douchetechnologie, een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Deze unieke combinatie zorgt voor ontelbare luchtbellen in het water die een optimale, vederzachte reiniging garanderen. WhirlSpray is een gepatenteerde technologie en daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn alle uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray. Meer informatie op www.geberit-aquaclean.nl/WhirlSpray.

2. Te allen tijde reinigen met warm water

Er is geen warmwateraansluiting nodig om het gebruik van een douchewc comfortabel te maken. De douchewc mag alleen op koud water worden aangesloten. Alle Geberit AquaClean douchewc’s zijn standaard voorzien van een ingebouwd warmwaterapparaat waardoor de gebruiker altijd met warm water gereinigd wordt. Bij de meeste modellen is de temperatuur van het douchewater door de gebruiker in te stellen.

3. Intuïtieve bediening

Douchewc’s van Geberit zijn eenvoudig, intuïtief en op verschillende manieren te bedienen. Dit zijn de mogelijkheden:

- Afstandsbediening: Alle functies van de AquaClean Sela, Tuma Comfort en Mera Classic en Comfort kunnen eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening worden geactiveerd. Een druk op de knop is voldoende om de persoonlijke instellingen op te roepen.

- Bedieningspaneel: AquaClean Tuma en Mera hebben een bedieningspaneel op het apparaat. Dit bevat de belangrijkste douchefunctionaliteiten en omvat bedieningsknoppen die een aangename intuïtieve bediening mogelijk maken zonder te hoeven kijken.

- Geberit AquaClean app: De functies van de douchewc’s kunnen ook met de AquaClean app worden bestuurd. Maak van uw smartphone een afstandsbediening. Bovendien dient de app ook extra functies, zoals een onderhoudsinstructie en software-updates.

- Wandbedieningspaneel: Het bedieningspaneel kan op elke gewenste plek worden geïnstalleerd en aan de wand worden geschroefd of gelijmd, zonder dat er een aansluiting nodig is. De belangrijkste douchewc-functies kunnen eenvoudig bediend worden. In de ontwerpfase hoeft er geen rekening te worden gehouden met het bedieningspaneel, omdat het op batterijen werkt en via bluetooth op de douchewc-functies is aangesloten. Het bedieningspaneel heeft een glazen oppervlak en is verkrijgbaar in wit of zwart.

4. Inbouwreservoirs zijn waterzijdig voorbereid op de aansluiting van een douchewc

Geberit inbouwreservoirs zijn sinds enkele jaren voorbereid met een mantelbuis voor de wateraansluiting van een douchewc. Deze mantelbuis zit op een vaste plaats, waardoor de wateraansluiting van een douchewc eenvoudig achteraf aangesloten kan worden aan de hand van de montagehandleiding, zonder hak- of breekwerk. Dit voorkomt dure en tijdrovende ingrepen bij installatie in een bestaande situatie.


Afbeelding
Aan de rechterzijde van het inbouwreservoir is rechts de witte mantelbuis voor de wateraansluiting van een douchewc duidelijk zichtbaar.