De vloerstaande Geberit AquaClean Tuma in combinatie met de Monolith sanitairmodule.
De vloerstaande Geberit AquaClean Tuma in combinatie met de Monolith sanitairmodule.

Oplossingen voor vloerstaande closets

Oudere wc’s en badkamers zijn vaak nog voorzien van een vloerstaand closet. Indien uw klant niet de hele toiletruimte wilt verbouwen, maar wel een douchewc wil, zijn er meerdere oplossingen. De Geberit AquaClean douchewc kan namelijk eenvoudig worden toegepast in bestaande situaties, ook wanneer er sprake is van een vloerstaand closet.

Complete vervanging toilet

Geberit biedt vloerstaande douchewc’s in drie verschillende modellen aan: AquaClean Mera Classic, Tuma Comfort en Tuma Classic. Dient er ook een opbouwreservoir vervangen te worden of is er in de oude situatie sprake van een duoblok toilet, dan is de Monolith sanitairmodule een mooi een snel te installeren alternatief.

AquaClean Mera Classic

AquaClean Mera Classic: Een douchewc die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook veel te bieden heeft. Dit topmodel wordt gekenmerkt door zijn unieke design en excellente comfortfuncties:
- Geurzuivering
-Warmeluchtföhn
- Ladydouche
- WhirlSpray douchetechnologie

Deze vloerstaande douchewc heeft standaard een geïntegreerd opbouwreservoir, waardoor u hier geen rekening meer mee hoeft te houden. Een handig installatieweetje: de zithoogte is tussen 44 en 56 cm eenvoudig instelbaar tijdens de installatie.

AquaClean Tuma Comfort

AquaClean Tuma Comfort: Vele comfortfuncties voor een schappelijke prijs. Deze douchewc is voorzien van:
- Geurzuivering
- Warmeluchtföhn
- Ladydouche
- WhirlSpray douchetechnologie
- Verwarmde wc-zitting
- Spoelrandloos keramiek (Rimfree®)

Optioneel is AquaClean Tuma combineerbaar met de Geberit Monolith sanitairmodule. Dit extra slanke opbouwreservoir en de techniek bevinden zich achter een elegant glazen oppervlak. De Monolith kan snel en zonder grote ongemakken aan de bestaande waterleidingen en afvoerleidingen aangesloten worden.

AquaClean Tuma Classic

AquaClean Tuma Classic: De basisfuncties van een douchewc voor een zeer aantrekkelijke prijs. AquaClean Tuma Classic is onder andere voorzien van:
- WhirlSpray douchetechnologie
- Spoelrandloos keramiek (Rimfree®)

Optioneel is AquaClean Tuma combineerbaar met de Geberit Monolith sanitairmodule.

Losse wc-zitting

Een minder mooie, maar wel eenvoudiger en goedkopere oplossing is het behouden van het bestaande vloerstaande closet en opbouwreservoir en alleen de wc-zitting vervangen. Geberit AquaClean Tuma is naast een compleet toiletsysteem met perfect passend closet ook verkrijgbaar als losse zitting, met dezelfde functies als het complete toiletsysteem. De zitting is eenvoudig te installeren op verschillende gangbare closets. Wilt u weten of een AquaClean zitting op de closet van uw klant past? Bezoek www.geberit-aquaclean.nl/gids om hier eenvoudig achter te komen.


De Geberit Mera Classis als vloerstaand model.